Пица

мала 280 / средна 360 / голема 460 / фам. 670 МКД ЕЛИЗАБЕТ 2000

кечап, кашкавал, сланина, врат, пршут, печурки, сусам


мала 270 / средна 340 / голема 440 / фам. 640 МКД ЕЛИЗАБЕТ

кечап, кашкавал, сланина, врат, пршут, печурки, сусам


мала 260 / средна 340 / голема 440 / фам. 640 МКД ПРШУТО

кечап, кашкавал, пршут


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД НАПОЛИТАНА

кечап, кашкавал, печурки


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД ВЕЗУВИО

кечап, кашкавал, шунка


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД ПЕПЕРОНЕ

кечап, кашкавал, кулен


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД КАРБОНАРА

кечап, кашкавал, шунка, јајце


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД КАПРИЧИОЗА

кечап, кашкавал, шунка, печурки


мала 220 / средна 310 / голема 400 МКД КАЛЦОНЕ (затворена)

кечап, кашкавал, шунка, печурки


мала 240 / средна 330 / голема 420 / фам. 590 МКД КВАТРОСТАЏОНЕ

кечап, кашкавал, шунка, печурки, тун, кромид


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД ВЕГЕТАРИЈАНА

домати, кашкавал, печурки, кромид, маслинки, пиперки


мала 240 / средна 330 / голема 420 / фам. 590 МКД СТЕЛАТА

кечап, кашкавал, шунка, печурки, кисела павлака


мала 260 / средна 340 / голема 440 / фам. 670 МКД ЕКСТРА

кечап, кашкавал, шунка, печурки


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД ЛАТИНА

кечап, кашкавал, сирење, јајце


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД ВЕНЕЦИЈА

кечап, кашкавал, чајна, печурки


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД ХАВАИ

кечап, кашкавал, шунка, ананас


мала 240 / средна 330 / голема 420 / фам. 590 МКД МАЈОНЕЗА

кечап, кашкавал, шунка, печурки, мајонез


мала 200 / средна 270 / голема 350 / фам. 500 МКД МАРГАРИТА

кечап, кашкавал


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД РИМИНИ

кечап, кашкавал, тун


мала 260 / средна 340 / голема 440 / фам. 640 МКД МАКЕДОНСКА ПИЦА

домати, кашкавал, пршут, пиперки, кромид, кулен


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД ПОСНА ПИЦА

кромид, печурки, маслинки, растителен кашкавал


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД АЛПОЛЈИА

кечап, пиперки, маслиново масло, лук


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД АМЕРИКАНА

павлака, кашкавал, шунка, печурки


средна 250 / голема 440 / фам. 670 МКД ФРУТИ ДИ МАРЕ

павлака, кашкавал, морски плодови


мала 220 / средна 310 / голема 400 / фам. 590 МКД 4 ВИДА СИРЕЊА


средна 330 / голема 440 / фам. 590 МКД Моцарела


средна 350 / голема 460 / МКД Медитеранска

кечап, моцарела, кашкавал, свеж пршут, рукола, шери домати


мала 220 / средна 310 / голема 390 / фам. 550 МКД Пица со помфрит

кечап, кашкавал, помфрит, дресинг сос


мала 230 / средна 290 / голема 380 / фам. 530 МКД Хот Дог пица

кечап, кашкавал, помфрит, виршла, дресинг сос


мала 230 / средна 310 / голема 400 / фам. 570 МКД Олива

кечап, кашкавал, шунка, печурки, маслинкиПастрмајлија

мала (550 гр.) 210 / голема (750 гр.) 340 МКД ПАСТРМАЈЛИЈА

свинско месо


мала (500 гр.) 230 / голема (750 гр.) 360 МКД ПАСТРМАЈЛИЈА

свинско месо, кашкавал


мала (560 гр.) 240 / голема (850 гр.) 380 МКД ПАСТРМАЈЛИЈА

свинско месо, кашкавал, печурки


мала (550 гр.) 220 / голема (750 гр.) 360 МКД ПАСТРМАЈЛИЈА

пилешко месо


мала (500 гр.) 240 / голема (750 гр.) 380 МКД ПАСТРМАЈЛИЈА

пилешко месо, кашкавал


мала (560 гр.) 250 / голема (850 гр.) 390 МКД ПАСТРМАЈЛИЈА

пилешко месо, кашкавал, печурки


мала (580 гр.) 270 / голема (910 гр.) 390 МКД АЛА ПАНИЧ

кашкавал, врат, печурки


мала (580 гр.) 280 / голема (910 гр.) 410 МКД АЛА ЉАМО

сланина, свинско месо, кашкавал, печурки, сусам


20 МКД Кулен (додаток)


20 МКД сланина (додаток)


20 МКД кашкавал (додаток)


20 МКД печурки (додаток)


40 МКД пршут (додаток)Ордевер

800 МКД Ладен 1200 gr.

Мешан кашкавал, пршут, кулен, врат, чајна, маслинки


400 МКД Ладен 650 gr.

Мешан кашкавал, пршут, кулен, врат, чајна, маслинки


350 МКД Топол 650 gr.

кашкавал, врат, пршут, маслинки


250 МКД Лепиња Елизабет 470 gr.

кајмак, пршут, кулен, домати


180 МКД Лепиња Кајмак 420 gr.

кајмак, магданос


50 МКД Лепиња 220 gr.


300 МКД Сирење под капак 570 gr.

пиперка, домати, сирење, јајце


400 МКД Грне „ЕЛИЗАБЕТ“ 500 gr.

свинско, пилешко, кашкавал, печурки


250 МКД Ала Јока 400гр.

кашкавал, болоњезе сос, шунка, сланина, модар патлиџан


110 МКД Помфрит 300 gr.


130 МКД Помфрит со сирење 350 gr.


170 МКД Помфрит ЕЛИЗАБЕТ 400 gr.

бел сос, печурки, пршут


160 МКД Помфрит МЕКЕЈН 300 gr.


160 МКД Пршута 100гр.(додаток)


100 МКД Кулен 100 гр.(додаток)


150 МКД Mешан Kашкавал 100 гр.(додаток)


80 МКД Mаслинки 100 гр.(додаток)


80 МКД Сирење100 гр.(додаток)Топло предјадење

190 МКД Поховано сирење 250 gr.


190 МКД Похован кашкавал 250 gr.


130 МКД Пирошка 380 gr.


230 МКД Пилешки пуканки 250 gr.


250 МКД Пилешки крилца 300 gr.


230 МКД Поховано пилешко 250 gr.


510 МКД Мала даска (похована) 510 gr.

поховани: пилешко, кашкавал, пирошка, зденка, печурки


1400 МКД Голема даска (похована) 1450 gr.

поховани: пилешко, пуканки, кашкавал, сирење, зденка, печурки, пирошка, тиквички


180 МКД Поховани печурки 250 gr.


210 МКД Поховани зденки 300 gr.Специјални јадења

190 МКД Кашкавал во шунка 270 gr.


190 МКД Сирење во сланина 270 gr.


180 МКД Пржени печурки 250 gr.


190 МКД Печен зеленчук 450 gr.

пиперка, тиквички, печурки


250 МКД Пилешки стек „ЕЛИЗАБЕТ“


190 МКД Плескавица од тиква 250 gr.


190 МКД Полнети пиперки 400 gr.


250 МКД Ала Абраш 300 gr.

Мотена полнета палачинка


260 МКД Пилешко во кари сос со печурки 330 gr.


190 МКД Пилешки стек 300 gr.


250 МКД Пилешки полнет стек ЕЛИЗАБЕТ 480 gr.


200 МКД Пилешки ражнич 300 gr.


200 МКД Свински ражнич 300 gr.


50 МКД Гарнир (помфрит) 160 gr.


260 МКД Пилешко во сос од бадем


260 МКД Пилешко во сос од 4 вида сирењеПаста

250 МКД Фетучини 490 gr.

слатка павлака, шунка, печурки


250 МКД Фетучини 490 gr.

сирење, кашкавал, слатка павлака


250 МКД Фетучини 320 gr.

домати, лук, маслинов зејтин


300 МКД Плата Италијана 800 gr.

Шпагети: болоњез Тортелини: слатка павлака, шунка, печурки Равиоли: сирење, кашкавал, слатка павлака


280 МКД Лазања 480 gr.


160 МКД Шпагети обични 250 gr.


230 МКД Шпагети Наполитана 400 gr.

домати, печурки


230 МКД Шпагети Фунги 550 gr.

печурки, шунка, слатка павлака


230 МКД Шпагети Болоњезе 500 gr.

домати, мелено место


230 МКД Шпагети Карбонара 370 gr.

јајце, сланина, слатка павлака,


250 МКД Тортелини 540 gr.

слатка павлака, шунка, печурки


250 МКД Тортелини 540 gr.

сирење, кашкавал, слатка павлака


250 МКД Тортелини 350 gr.

домати, лук, маслинов зејтин


250 МКД Равиоли 490 gr.

слатка павлака, шунка, печурки


250 МКД Равиоли 490 gr.

сирење, кашкавал, слатка павлака


250 МКД Равиоли 330 gr.

домати, лук, маслинов зејтин


160 МКД Макарони Обични 250 gr.


230 МКД Макарони Ннаполитана 400 gr.


230 МКД Макарони Фунги 550 gr.

печурки, шунка, слатка павлака


230 МКД Макарони Болоњезе 500 gr.

домати, мелено место


230 МКД Макарони Карбонара 370 gr.

јајце, сланина, слатка павлака,


230 МКД Макарони 4 вида сирење 480 gr.

4 вида сирење


250 МКД Равиоли 4 вида сирење 490 gr.

4 вида сирење


250 МКД Тортелини 4 вида сирење 540 gr.

4 вида сирење


250 МКД Фетучини 4 вида сирење 490 gr.

4 вида сирење


230 МКД Шпагети 4 вида сирење 480 gr.

4 вида сирењеСалати

290 МКД Елизабет 660 gr.

домати, кашкавал, шунка, варено јајце, сланина, сирење, ротквица, зелена салата


280 МКД Париз 470 gr.

зелена салата, домати, маслинки, краставици, сирење, млад кромид


260 МКД Италијана 530 gr.

домати, краставица, макарони, зелена салата, кашкавал, шунка, кубети


210 МКД Македонска 500 gr.

домати, краставици, сирење, кромид, маслинов зејтин, оригано, пиперка, маслинки


200 МКД Шопска 500 gr.

домати, краставици, сирење, маслинов зејтин


200 МКД Витаминска Салата 420 gr.

домати, краставици, сирење, маслинов зејтин


260 МКД Туна салата 490 gr.

зелена салата, туна, маслинки, пченка, млад кромид


200 МКД Мимоза 300 gr.

зелена салата, јајце варено


280 МКД ШЕФ 480 gr.

краставица, домата, зелена салата, пиперка, кашкавал, сланина, варено јајце, шеф сос


мала 300 / голема 420 МКД Репрезентативна салата 700 gr. / 1050 gr.


260 МКД Капрезе Салата 200 gr.

моцарела, домати, босилок


260 МКД Рукола

Рукола, марула, пармезан, шери, домати, семки од сончоглед, дресинг


280 МКД Цезар 2

марула, пилешко, кубети, пармезан, шери домати, дресинг


средна 370 / голема 480 МКД Медитеранска

рукола, млад спањак, марула, црвена марула, пармезан, шери домати, семки од сончоглед, црвен грав, дресингПалачинки

130 МКД Двојно задоволство

чоколадо, плазма, двоен чоколаден прелив


110 МКД Орео

чоколадо, орео


140 МКД Двојно задоволсто со банана

чоколадо, банана, плазма, двоен чоколаден прелив МКД


100 МКД Чоко 250 gr.


130 МКД Чоко, банана 380 gr.


130 МКД Мед, ореви 350 gr.


150 МКД Елизабет 400 gr.

чоколадо, банана, плазма, ореви, шлаг


130 МКД Баунти 250 gr.

чоколадо, кокос


130 МКД Сникерс 320 gr.

чоколадо, кикирики, карамела, прелив


150 МКД Нутела 250 gr.

нутела чоколаден крем


190 МКД Солена палачинка 350 gr.

домати, кашкавал, сирење


190 МКД Солена палачинка 500 gr.

кашкавал, шунка, печурки


210 МКД Солена палачинка 470 gr.

кашкавал, врат, печурки


210 МКД Солена палачинка 420 gr.

кашкавал, печурки, пилешко


20 МКД Ореви (додаток)


20 МКД Кикирики (додаток)


40 МКД Лешници, бадеми (додаток)


20 МКД Плазма (додаток)


10 МКД Еурокрем (додаток)


20 МКД Нутела (додаток)


130 МКД Плазма, чоколадо 250 gr.Десерт

150 МКД БАНАНА СПЛИТ 380 gr.


100 МКД ОВОШНА САЛАТА 300 gr.


110 МКД Тирамису 200гр.


150 МКД Банана сплит 380 gr.


100 МКД Овошна салата 300 gr.


40 МКД Сладолед CERMAT (топка)Апетисани

200 МКД БАДЕМИ 150 gr.


200 МКД ЛЕШНИЦИ 150 gr.